Kortfattad på Svenska

 

Vi erbjuder bygg- och renoveringsprodukter, tjänster och material från vårt omfattande utbud av trä och byggmaterial för både byggproffs och hemrenoverare.

Vårt nationella nätverk med 27 butiker, 24/7 e-handel och försäljning samt distributionscentraler betjänar våra kunder över hela Finland oavsett tid och plats. Vår utgångspunkt är att vara väl tillgänglig för kunden och att transporten sker i tid och levereras med lämplig transportutrustning. I de största tillväxtcentren får byggaren service från STARKs dygnet-runt-tjänst. STARK Rent hjälper byggaren med maskinuthyrning i tillväxtcentren på de serviceställen som ligger i anslutning till vår byggvarubutik.

Vi vill bygga en bättre morgondag tillsammans med våra kunder och samarbetspartner. Våra yrkesmän har betjänat finska byggare i över 150 år. Våra proffs hjälper våra kunder att hitta rätt lösningar för dem. Vi utvecklar byggarens sortiment och service samt våra servicelösningar för våra kunders bästa, oavsett om det är fråga om logistik eller noggrant utvalda byggmaterial. Vi är stolta över våra kunders framgångar och känner oss som en viktig del av den.

STARK – för byggarens bästa

Vi är en rättvis och pålitlig partner för varje byggare som gör sitt jobb med passion och kompromisslös yrkesstolthet. Vi som jobbar hos STARK är cirka 1 000 personer över hela Finland och våra 27 butiker, distributionscentraler och nätbutiker står till tjänst oavsett tid och plats. Vår nettoomsättning för räkenskapsperioden som slutade 2023 var 581 miljoner euro och vår marknadsandel är nästan 20 procent.

Vår historia är fast förankrad i Finland, men som en del av det största företaget inom sektorn för byggprodukter i Nordeuropa, STARK Group, är våra resurser inte begränsade till Finland. Tack vare vår storlek kan vi skapa mervärde för våra finska kunder.

Kontaktinformation / Stark kedjeledning

tfn: 093 541 3000
e-post: förnamn.släktnamn(at)stark-suomi.fi

STARK Suomi Oy, huvudkontor
Olarinluoma 15, 02200 ESBO

STARK Suomi Oy, HUB Helsinki, utdelningscentral till huvudstadsregionen
Lyhtytie 1, 00750 HELSINGFORS

STARK Suomi Oy, kedjestödstjänster
Helsingintie 50, 15100 LAHTIS