STARK työpaikkana

 

Me Starkissa uskomme, että jokainen työmaa tekee meidät vahvemmaksi. Meitä yhdistää tavallista tukevampi intohimo rakentamiseen, innostus sekä vastuuntuntoinen suhtautuminen asiakkaidemme liiketoimintaan ja tarpeisiin.

Asiakaslähtöisen ajattelun rinnalla arvostamme uuden oppimista ja ennen kaikkea halua auttaa asiakkaitamme löytämään heille sopivat tuotteet, palvelut ja ratkaisut. Teemme tänään hyvin ja huomenna vielä paremmin!

Olemme Vastuullinen työnantaja. Noudatamme vastuullisuuden periaatteita

  • Kunnioitamme työnhakijaa
  • Perehdytämme työhön kunnolla
  • Esihenkilömme ovat työntekijöitä varten
  • Tarjoamamme työ on merkityksellistä ja siinä saa kehittyä
  • Puutumme epätasa-arvoiseen kohteluun heti
  • Huolehdimme työntekijöidemme hyvinvoinnista
  • Maksamme asianmukaista palkkaa

Haluamme rakentaa parempaa huomista yhdessä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Vastuullisuusohjelmamme kattaa koko arvoketjumme ja olemme sitoutuneet YK:n 1,5°C ilmastotavoitteeseen. Haluamme olla alan edelläkävijä ja näyttää suuntaa vastuullisessa tavassa toimia ja auttaa myös asiakkaitamme. Voit tutustua lisää Vastuullisuuden osiossamme.

Arvomme puolestaan kertovat, mikä työntekijöitämme yhdistää ja millaista toimintakulttuuria haluamme luoda. Meillä Starkissa on rento ja välitön tekemisen meininki. Vahvuuksiamme on hyvä ilmapiiri ja parhaat työkaverit. Otamme kaikki uudet starklaiset kesätyöntekijöistä päälliköihin lämpimästi vastaan ja kaikkia kohdellaan tasapuolisesti. Tavoitteemme on olla vuoteen 2030 toimialan edelläkävijä myös monimuotoisuudessa ja osallisuudessa.

Jos hyppäät Starkin matkaan, voit olla varma, että olet kehittyvän ja eteenpäin katsovan yrityksen kyydissä!

Meillä on monipuolisia toimenkuvia ja tehtäviä

Meiltä löytyy monipuolisia toimenkuvia ja tehtäviä ympäri Suomen. Tiesitkö, että asiantuntevien myyjiemme lisäksi rakennustarvikeliikkeessä työskentelee esimerkiksi hinnoitteluanalyytikko, ostaja, kategoriapäällikkö sekä monia muita, jotka varmistavat, että myymälämme voivat toimia tehokkaasti ja keskittyä asiakkaiden palvelemiseen. Yhdessä täydennämme toisiamme ja olemme vahvempia. Perehdytämme sinut tehtävääsi ja tuemme osaamistasi.

Meitä starklaisia on noin 1000 ympäri Suomen. Mielenkiintoisia mahdollisuuksia ja kansainvälistä dynamiikkaa lisää organisaatiomme se, että STARK on osa Pohjois-Euroopan suurinta rakennustarvikealan yritystä STARK Groupia.

STARKIN URAMAHDOLLISUUDET

Tarjoamme monia mahdollisuuksia ja erilaisia urapolkuja.

Tutustu myös kollegoihimme Nooraan, Samiin, Nellaan, Johannaan, Kristianiin ja Camillaan!

Tutustu meihin

Noora

Myymäläesimies

Read more

Sami

Yrityspalvelumyyjä

Read more

Nella

Noutopihan esimies

Read more

Avoimet työpaikat

Haluamme olla alamme luotetuin toimija. Tarjoamme monia mahdollisuuksia ja erilaisia urapolkuja.

Kaikki on sinusta itsestäsi kiinni. Voit jättää hakemukseen halutessasi pelkän CV:n tai vaihtoehtoisesti täyttää koulutus- ja työkokemuskentät. Kun olet lähettänyt hakemuksen, saat vahvistuksen ja voit luoda hakijaprofiilin. Kirjautumalla profiiliisi näet meiltä tulevat viestit ja ilmoitukset.

Katso avoinna olevia työpaikkoja ja hae meille tästä.

Katso avoimet tehtävät
Vastuuvapauslauseke

Kuinka käsittelemme tietojasi