Mitä tarjoamme

 

Saat starklaisena käyttöösi monipuoliset edut. Huolehdimme henkilöstömme työkyvystä, turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Kannustamme kaikkia kehittämään osaamistaan ja tarjoamme väyliä mm. tutkintokoulutuksiin. Tarjoamme eri työtehtävissä oleville starklaisille monenlaisia kehittymisen mahdollisuuksia.

Työterveyshuolto ja työhyvinvointi

Henkilöstömme terveys ja turvallisuus ovat meille ensiarvoisen tärkeitä. Kattavan työterveyshuollon lisäksi Repolan sairauskassan kautta voit saada korvauksia esimerkiksi lääkäripalkkioista, fysioterapiasta ja julkisesta hammashoidosta.

Käytössämme on epassi, jota voit hyödyntää liikuntaan, kulttuuriin ja hyvinvointiin.

Tarjoamme myös mahdollisuuden työsuhdepolkupyörään. 

Lounasedun tarjoamme Edenred- kortilla. Edenredillä voit maksaa lounaasi ja syödä hyvin lähes missä tahansa.

Henkilöstön ostoedut

Henkilöstöetuja pääset hyödyntämään heti työsuhteen alusta lähtien. Edut voivat olla merkittäviä, varsinkin jos olet vaikkapa remontoimassa tai sinulla on rakennusprojekti suunnitteilla. Ostoetu vaihtelee tuotekohtaisesti. Voit hyödyntää ostoetua missä tahansa Starkin myymälässä ympäri Suomen. 

Opiskelijat ja harjoittelijat

Opiskeletko esimerkiksi logistiikkaa, liiketaloutta tai rakennusalaa? Hae meiltä harjoittelupaikkaa! Meillä voit suorittaa harjoittelun esimerkiksi noutopihalla tai myymälässä myyjän tehtävissä. Ota yhteyttä suoraan siihen myymälään, johon haluaisit harjoitteluun.

Yhteystiedot

Kesäisin työllistämme reilut 100 kesätyöntekijää ympäri Suomen. Kesätöitä meillä tehdään pääosin myymälöissä ja laajoilla noutopihoilla toukokuun ja syyskuun välisinä aikoina. Kesätyöhakumme alkaa tammi-helmikuulla. Seuraa tilannetta ja hae reiluun joukkoomme.