Hallinnointi- periaatteet

STARK Groupin hallinnointipolitiikassa kuvataan keskeiset toimintaperiaatteet, joita Stark noudattaa hallinnoinnissaan. Hyvä hallintotapa onnistuneen kestävän kehityksen ja menestyvän liiketoimintastrategian edellytys.

 

Menettelytapaohjeet

Noudatamme lakeja ja säädöksiä ja olemme sitoutuneet STARK Groupin menettelytapaohjeeseen (Code of Conduct).  Meillä on nollatoleranssi petoksia, lahjontaa, korruptiota ja kilpailunvastaista käyttäytymistä kohtaan.

Valvontaprosessimme ovat selkeät ja edellytämme koko henkilöstöämme perehtymään eettisiin toimintaperiaatteisiimme ja tarvittaessa nostamaan esiin toimintaamme liittyviä epäkohtia. Ilmoituksien tekoa varten on käytössä eettinen ilmoituskanava, johon ilmoituksen voi tehdä halutessaan anonyymisti.

Starkin eettinen ilmoituskanava

Speak Up! - ja Whistleblow -kanava ovat osa eettisiä toimintaamme. Rehellisyys ja luotettavuus ovat tärkeitä menestyksemme edellytyksiä. Emme hyväksy korruptiota, rikollista tai muutoin epäeettistä tai arvojemme vastaista toimintaa. Mikäli huomaat epäeettistä toimintaa, toivomme että teet ilmoituksen linkin kautta.

Ilmoituskanavaa ei käytetä aiheettomien tai tekaistujen syytösten esittämiseen muita vastaan. Ilmoituskanavaan ei myöskään saa ilmoittaa selvästi totuudenvastaisia tietoja. Voit huoletta täyttää nimesi ilmoitukseen, asia käsitellään luottamuksellisesti. Voit myös tehdä ilmoituksen nimettömänä ja avata tätä varten erillisen sähköpostilaatikon, jossa on mahdollista esittää jatkokysymyksiä. Nimellä varustetun ja anonyymin vaihtoehdon tarjoamisen tarkoituksena on tehdä ilmoituksen tekemisestä helppoa ja turvallista ja nopeaa.