Tavarantoimittajille

 

Tavarantoimittajat ovat yhteistyökumppaneitamme

Yhteistyö kanssamme on mahdollisuus saada tuotteita laajan asiakaskunnan saataville valtakunnallisesti, kattavan myymäläketjun ja verkkokaupan kautta.

Kanssamme yhteistyökumppanimme sitoutuvat palveluun, laatuun ja turvallisiin toimintatapoihin ja tuotteisiin.

Koska olemme osa Pohjois-Euroopan suurinta rakennustarvikealan yritystä STARK Groupia resurssimme eivät rajoitu vain kotimaahan. Kokomme ansiosta voimme luoda lisäarvoa yhteistyökumppaneillemme.

Meillä laaja tuotevalikoima tarkoittaa sitä, että myymälän hyllyistä ja laajoilta ja sujuvilta noutopihoilta löytyvät kaikki rakentamiseen tarvittavat tuotteet, saman katon alta. Omien brändien tuotteemme täydentävät valikoimaamme. 

Palvelemme rakentavia asiakkaitamme 27 myymälässä ja verkkokaupassa. Kasvukeskuksissa palvevat myös vahvat palvelukonseptimme STARK Rent ja STARK 24/7.

Tuotevalikoimamme ja palvelumme on rakennettu palvelemaan kaikkia rakentamisen ammattilaisia ja ammattilaisen apua toivovia kodinkunnostajia.

Olemme luotettava kumppani, ja haluamme rakentaa reilusti vahvempaa ja kestävämpää huomista yhdessä rakentavien asiakkaidemme ja yhteistyökumppaniemme kanssa.

Osaava henkilöstömme ymmärtää rakentamisen laatu- ja aikatauluvaatimukset ja tukevat asiakkaitamme siten, että nämä voivat keskittyä omaan liiketoimintaansa.

Asiakkaallemme on tärkeää, että tuotteet ovat turvallisia, saatavuus on hyvä ja kuljetukset oikea-aikaisia.

Asiakastarpeet määrittelevät valikoimamme

Asiakastarpeet ohjaavat valikoimamme muodostumista ja tuomme niihin aktiivisesti myös uutuustuotteita. Haluamme tarjota asiakkaillemme ympäristön kannalta ystävällisiä tuotteita ja palveluja. Valikoimamme rakennetaan toimialan vaatimuksia seuraten ja kiinnitämme erityistä huomiota tarjoamiemme ratkaisujen alkuperään ja laatuun.

Hankinnassa suosimme toimittajia, joilla on tarjota meille ympäristövaikutuksiltaan tunnettuja ja alkuperältään sertifioituja tuotteita ja palveluja. Esimerkiksi puun alkuperäketjun jäljitettävyys ja PEFC-sertifikaatti takaavat sen, että sahatavaramme ja sahatavarajalosteemme ovat vastuullisesti tuotettu aina metsästä loppukäyttäjälle saakka.
 

Arvostamme tuotteiden hyvän laadun, saatavuuden ja kilpailukykyisten hintojen lisäksi sujuvaa yhteistyötä sekä eettisten standardiemme noudattamista.

Suosimme ostoissamme tavarantoimittajia, jotka hyväksyvät arvomme ja eettiset periaatteemme, ja sitoutuvat toimimaan niiden mukaisesti.

Edellytämme tavarantoimittajiltamme vakaata taloudellista tilannetta sekä kirjallisen ostoehtosopimuksen tekemistä sekä tuotetietojen toimittamista sähköisesti Rasi-tuotetietopankin kautta.

Ota yhteyttä

Jos olet kiinnostunut tavarantoimittajayhteistyöstä kanssamme, ota yhteyttä kategoriapäälliköihimme:

e-mail: etunimi.sukunimi(at)stark-suomi.fi
Puhelin: 093 541 3000

Laskutus ja yhteystiedot