Kesätöihin Starkille

 

Mukavaa, että löysit meidät ja olet kiinnostunut kesätöistä Starkilla!

Mukavaa, että kiinnostuit kesätöistä Starkilla. Kesätyöhakumme tältä vuodelta 2024 on kuitenkin päättynyt. Olet tervetullut hakemaan ensi vuonna. Kesätyöpaikkoihimme kannattaa tutustua jo heti vuoden ensimmäisillä viikoilla. 

Muihin meillä avoinna oleviin työpaikkoihin voit tutustua sivulla STARK työpaikkana.

Haluamme olla alamme luotetuin toimija. Tarjoamme monia mahdollisuuksia ja erilaisia urapolkuja.

Monen starklaisen työura onkin lähtenyt juuri kesätyöstä

Olemme luotettava ja vastuullinen työnantaja. Noudatamme lakia ja säädöksiä. Perehdytämme sinut tehtävääsi, tarjoamme kehittymismahdollisuuksia ja tuemme osaamistasi.

Starkeissa palvellaan rakentavia ja remontoivia asiakkaita – olemme reilusti rakentajan asialla. Palkkaamme paljon kesä- ja kausityöntekijöitä myymäläverkostoomme eri puolilla Suomea.

Kesätyöilmoituksistamme saat lisätietoa siitä, millaista kesätyö meillä on.

Meillä voit kasvaa #tulokkaastatimantiksi - kaikki on sinusta itsestäsi kiinni!

Tutustu Starklaisiin

Kesätyöpaikkoihin kannattaa tutustua mahdollisimman pian ja hakemuksia kannattaa lähettää rohkeasti. Meille on perinteisesti hakeutunut monenlaisia aloja opiskelevia nuoria. Kesätyöstä on saanut alkunsa myös monta hienoa uratarinaa. Vain harvoihin asiakaspalvelun ja myynnin kesätyöpaikkoihin edellytetään aiempaa kokemusta. Tärkeintä on, että työntekijä viihtyy asiakaspalvelutehtävissä ja haluaa oppia uutta. Kesätyöntekijöiden kattava perehdytys on erityisen tärkeää, jotta nuorille jää positiivinen kokemus ensimmäisistä kosketuksista työelämään. Tähän panostamme paljon Starkissa, ja samoin työturvallisuuteen.

Riikka Tarkiainen.jpg

Riikka Tarkiainen

Henkilöstöjohtaja
STARK Suomi

Usein kysytyt kysymykset

Millaista palkkaa kesätöistä maksetaan?

Noudatamme palkkauksessa Kaupan alan työehtosopimusta, jonka mukaan maksettava palkka määräytyy. Palkan suuruuteen vaikuttaa aiempi mahdollinen työkokemus alalta ja alan koulutus. Lisäksi voi tulla työaikalisiä, kuten iltalisät. Kesätyöntekijöille maksetaan tuntipalkka tehtyjen tuntien mukaan.

Millaiset työajat kesätyöntekijällä on?

Työajan määräytyvät toimipisteiden aukioloaikojen mukaan. Työaika voi sijoittua arkisin 6.30–19 ja lauantaisin 8.00–14.00 välille. Työaika voi myös vaihdella viikoittain. Niissä yksiköissä, jotka ovat auki 24/7, voi olla myös sunnuntai- ja yövuoroja. Yövuoroja voi tehdä vain 18 vuotta täyttänyt työntekijä.

Saako kesätyöntekijä pitää lomaa kesällä?

Kesätyöntekijät varmistavat, että työt rullaavat lomakaudella, joten pidemmän loman pitäminen ei välttämättä ole mahdollista. Vapaapäivätoiveita pyritään kuitenkin huomioimaan mahdollisuuksien mukaan. Jos sinulla on jo tiedossa pidempi loma, esimerkiksi varattu lomamatka, siitä on hyvä ilmoittaa haastattelussa.

Minulla ei ole vielä yhtään työkokemusta, voinko silti hakea?

Kyllä voit. Tärkeintä on, että suhtaudut innolla uuteen ja haluat oppia. Erityisesti haluat tehdä asiakaspalvelutyötä ja oppia siitä lisää. Toki aiemmasta kokemuksesta on hyötyä! Jos olet ollut aikaisemmin esimerkiksi kaupan alalla, varastossa tai muussa asiakaspalvelutyössä, se katsotaan eduksi. Me perehdytämme sinut huolella työhösi, etkä jää koskaan töissä yksin.

Onko teillä kesätöitä alle 18- vuotiaille?

Palkkaamme pääsääntöisesti 18 vuotta täyttäneitä. Voit kysyä kahden viikon Tutustu ja Tienaa- työmahdollisuutta suoraan siitä toimipisteestä, josta haluaisit työpaikan.

Do you have any summer work possibilities for non- Finnish speaking students?

We mainly hire summer workers with Finnish skills because the work is in customer service. If you are interested and have at least basic language skills in Finnish, do apply! You can also directly contact the branch you are interested in.