Strategiamme

 

Haluamme olla ammattirakentajan paras yhteistyökumppani ja alan luotetuin toimija sekä rakentaa vahvempaa huomista yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Työntekijöiden tyytyväisyys ja sitoutuminen on meille strategiaan kirjattu asia, ja haluamme olla myös toimialan paras työpaikka. Meille on tärkeää toimia kestävästi niin yhteiskunnan, ympäristön kuin ihmistenkin näkökulmasta. Rakennamme tulevaisuutta seuraaville sukupolville.

Vastuullisuus strategian keskeinen elementti

Olemme rakentamassa reilusti vahvempaa huomista yhdessä asiakkaidemme kanssa. Asiakkaillemme haluamme olla ensisijainen kumppani kestävässä rakentamisessa. Meillä Starkissa vastuullisuus on keskeinen osa strategiaamme. 

Johtavana rakennusmateriaalien jakelijana tavoitteemme on pienentää omaa hiilijalanjälkeämme ja yhteistyössä koko arvoketjun kanssa kehittää laadukasta ja kestävää rakentamista. Vastuullisuustyö on koko toimialan yhteinen ponnistus ja vahvassa yhteistyössä tehtävää työtä niin asiakkaiden kuin toimittajien kanssa.

Sisäisesti kehitämme ja tehostamme toimintaamme, jotta voimme minimoida jätteen määrän, energiankulutuksen ja pienentää hiilijalanjälkeämme.

Toimitusketjun kestävyys on Starkille tärkeää yhteisen tulevaisuutemme ja ilmastonmuutoksen hillinnän kannalta. Kehitämme tavoitteellisesti vähähiilisten tuotteiden ja rakennusmateriaalien valikoimaamme.

Toimialan paras työpaikka

Arvomme reiluus, intohimo ja ammattiylpeys ohjaavat kaikkea tekemistämme ja ovat meille muistutus siitä, miksi tätä työtä teemme. Haluamme olla toimialan paras työpaikka.

Arvomme kertovat siitä, mikä työntekijöitämme yhdistää ja millaista toimintakulttuuria haluamme luoda.

Menestyksemme perustuu henkilöstömme monipuolisiin taitoihin, kokemuksiin ja taustoihin, joita työntekijämme tuovat mukanaan tehtäviinsä ja yhteistä yrityskulttuuriamme rikastuttamaan.

Työturvallisuus, henkilöstön sitoutuminen, osaamisen kehittäminen, monimuotoisuuden ja osallisuuden tukeminen sekä ympäristötehokkuus ovat keskeisessä roolissa ja mukana kaikessa mitä teemme.

Olemme sitoutuneet jatkuvasti parantamaan työterveyttä, turvallisuutta ja hyvinvointia työyhteisössämme ja toimipisteissämme, henkilöstö ja asiakkaat huomioiden.

Alan luotetuin toimija

Haluamme olla rakentajan ensisijainen yhteistyökumppani ja alan luotetuin toimija tarjoamalla alan parhaan palvelutason. Tuomme lisäarvoa tarjoamalla rakentamista ja sen prosesseja sujuvoittavia ja tehostavia palveluja - aina suunnitteluvaiheesta rakennushankkeen valmistumiseen asti.

Ylivoimaisen logistiikkamme ja digitaalisten ratkaisujemme ansiosta olemme tehokas ja luotettava jakelija ja yhteistyökumppani. Tarjoamme rakentamisen ja remontoinnin tuotteet sekä palvelut ja materiaalit kattavasta puu- ja rakennustarvikevalikoimastamme sekä rakentamisen ammattilaisille että itse rakentaville ja remontoiville. Olemme ylpeitä asiakkaidemme menestyksestä ja koemme olevamme tärkeä osa sitä.

Toimintaamme ohjaavat Stark-konsernin omistaja- ja liiketoimintastrategiat sekä arvot. Vastuullisuuspolitiikassamme on määritelty ne yhteiset periaatteet, joiden avulla voimme tehokkaasti johtaa, seurata ja edistää tietoisuutta kestävästä kehityksestä STARK-ketjussa osana pohjoiseurooppalaista STARK Groupia.

Seuraamme ja raportoimme toimintamme ympäristökuormituksesta säännöllisesti. Noudatamme lakeja ja säädöksiä. Olemme sitoutuneet STARK Groupin menettelytapaohjeeseen (Code of Conduct).

Missiomme

Olemme reilusti rakentajan asialla